mandag den 31. januar 2011

Varer fra MadVapes

Beklager der ikke er kommet updates den sidste uges tid, men havde lige en skiferie som skulle overståes :)

Nå, men det er jo altid rart at komme hjem til en postkasse fyldt med pakker. En af de længe ventede var en ordre fra MadVapes som sælger diverse elektronik dele til e-cig modding. Blandt andet kan købes batteri æsker til "gør-det-selv" e-cigs i 3,7 og 5 volt, små printboards, batteriforbindelser til 510, 801, 901, dioder, modstande osv osv.

Min bestilling var på:

Med dette har du mulighed for at lave 3 hele mods lidt afhængigt af, hvad du vil lave. F.eks. 3 stk. 5 volts mods eller bare 3 stk. 3,7 volts mods, eller en blanding af hver. Det eneste man mangler er batteriæsker og de kan købes i enhver dansk batterishop. F.eks. hos batteribyen.dk.

Her er en æske man kan bruge til 3,7 volt: 3,7 volts æske og her en æske til 5 volt: 5 volts æske.

Du kan også vælge at lave et lygte mod eller et tupe mod, så rent ud sagt, du bestemmer helt selv.

Det mest spændende er efter min mening at lave et 5 volt mod, da det så bevæger sig ud over de "standard" e-cigs man kan købe i de forskellige shops.

Diagrammet man skal følge for at lave et 5 volt mod ser således ud og er "naturligvis" det samme om man vælger et æske-, lygte- eller et tupe mod.

Billedet er lånt fra MadVapes' forum her.

For at lave et 3,7 volt mod er der en glimrende guide med billeder her.

Min plan med dette er først og fremmest at lave det 5 volt 510 Box Mod kit, hvor alt man skal bruge medfølger i kittet. Der findes en glimrende guide med billeder hos MadVapes her.
Senere er det mit ønske at forsøge mig med et nyt mod, men har ikke helt fundet ud af hvad det skal laves af, det kunne jo være sjovt at finde på et eller andet spændende ud over æske-, lygte- og tupe mods ;D

Man skal dog lige huske på, at man også skal bruge loddekolbe, loddetin, epoxy eller limpistol, skarp kniv, skævbider, pincet og "selvfølgelig" et roteringsværktøj, kunne f.eks. være en dremel.

God fornøjelse :)

4 kommentarer:

  1. hvilke batterier skal man så bruge? for 5v ?

    SvarSlet
  2. Du skal bare bruge 2 x 14500 3,7 volt batterier. Man bruger en step-down 5 volt regulator, så de 2 x 3,7 volt bliver reguleret til 5 volt :)

    SvarSlet
  3. er det muligt at man kan lave den til 6v?

    SvarSlet
  4. Det er bestemt muligt at lave et 6 volt mod, men om denne er specielt god til det, ved jeg faktisk ikke. Men du kan evt. kigge lidt i denne tråd på MadVapes: http://www.madvapemods.com/viewtopic.php?f=3&t=54&sid=13c7a0da705f629a593542380549a542

    SvarSlet