mandag den 10. januar 2011

eGo-T ude nu!

Så kom den endeligt. Den nye eGo-T fra Ovale.

eGo-T bygger på et helt ny koncept (sådan da), hvor selve cartridge er en lille beholder med væske og der er ikke noget vat i. Konceptet er i og for sig ikke helt nyt, da princippet går ud på, at cartridge selv drypper væsken ned i atomizeren. Dette er vi dog mange som selv har gjort bare "manuelt" med en drip-tip sat direkte på en almindelig atomizer og så dryppet med en drypflaske.

eGo-T er allerede udsolgt flere steder, men er nu også på vej hos Totally Wicked, hvor den har fået navnet Tornado Tank.
Hvis man allerede har en original eGo, Riva, T-Rex eller Tornado, behøves man ikke at købe et nyt startkit, da selve atomizeren passer på alle de originale batterier. Det er derfor muligt for en billig penge at prøve det nye system. Man skal bare købe sig en eGo-T eller Tornado Tank atomizer og nogle tomme Tank carts :)

Selve cartridge kan indeholde 1,2 ml. væske og svarer ca. til 12 almindelige cigaretter. Til sammenligning kan der i de almindelige carts være ca. 0,6 ml væske svarende til ca. 6 almindelige cigaretter.

Her er lidt billeder af eGo-T.






 Og her er lidt billeder af Tornado Tank.

 



eGo-T og Tornado Tank vil selvfølgelig også kunne købes i et startsæt indeholdende:

  • 2 stk. manuelle batterier (650 mAh)
  • 2 stk. atomizers
  • 5 stk. carts (med eller uden væske)
  • 1 stk. USB lader
  • 1 stk. væglader
  • 1 stk brugermanual
Priserne ligger på ca. 500 - 600 kr. for at startsæt. Ca. 100 kr. for en atomizer og ca. 50 kr. for en pakke med 5 carts.
Den eneste forskel på de 2 startsæt er, at eGo-T kommer med nogle nye 650 mAh batterier med batterisparefunktion. Funktionen er egentlig bare en on/off funktion, hvor 5 hurtige tryk på knappen sætter batteriet i tændt tilstand og ligeledes med 5 hurtige tryk sætter batteriet i slukket tilstand.

God fornøjelse :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar